BESTE BAASJE

Als u gebruik maakt van het Beste Baasje programma, kunt u de kosten van preventieve zorg voor uw hond of kat over een heel jaar spreiden. Als Beste Baasje ontvangt u de jaarlijkse controle en basisvaccinatie voor uw huisdier, een jaar lang anti-parasitaire middelen (ontworming en ontvlooiing) en deskundig advies. Daarnaast bieden wij u een extra halfjaarlijkse gezondheidscontrole waarmee eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekt of zelfs voorkomen kunnen worden. Bovendien profiteert u van 10% korting op alle (spoed)behandelingen, voeding en producten! U betaalt als Beste Baasje een vast bedrag per maand, dit bedrag is afhankelijk van of uw kat buiten komt en het (te verwachten) volwassen gewicht van uw hond of kat.

ONZE SERVICE

 • Aandacht voor u en uw huisdier
 • Ruime diagnostische mogelijkheden

 • Chirurgie/orthopedie/laparoscopie
 • Honden & katten gescheiden
 • Beste Baasje zorgprogramma
 • Mogelijkheid tot huisbezoek

BESTE BAASJE

WAT ONTVANGT U?

 • Twee keer per jaar een preventief lichamelijk onderzoek door één van onze dierenartsen
 • Jaarlijkse basis vaccinatie
 • Voor een heel jaar behandeling tegen wormen*
  Of een periodiek ontlastingsonderzoek**
 • Voor een heel jaar behandeling tegen vlooien/teken*
 • Onbeperkt nagels knippen door één van onze paraveterinairen
 • 10% korting op alle behandelingen, producten en voeding.


* In verband met onze Cat Friendly benadering hebben wij bij katten voor een product gekozen in pipet vorm die 3 maanden werkzaam is.

** Prijs op aanvraag.

Beste Baasje

TARIEVEN 2024

Wanneer u Beste Baasje wordt, betaald u bij inschrijving éénmalig inschrijfkosten van € 9,95. De jaarlijkse kosten voor preventieve zorg worden met het Beste Baasje plan maandelijks gespreid en bovendien profiteert u van 10% korting op alle behandelingen en producten.

De kosten van het Beste Baasje gezondheidsplan per maand zijn voor de kat afhankelijk of hij/zij buiten komt en het (te verwachten) volwassen gewicht. Dit omdat katten die (soms) buiten komen vaker ontwormd moeten worden dan binnenkatten.

Gewicht Binnenkat Buitenkat*
2,8 – 6,25 kg €21,50 €22,50
6,25 – 12,5 kg €23,70 €25,-

* Buitenkat: katten die soms buiten komen, bijvoorbeeld alleen in de achtertuin, vallen ook onder buitenkatten. Alleen katten die echt nooit buiten komen vallen onder de binnenkatten.

De kosten van het Beste Baasje gezondheidsplan per maand zijn voor de hond afhankelijk van het gewicht van het dier en het ontwormingspakket, zoals hierboven beschreven, dat u gekozen heeft. In het overzicht hieronder ziet u de maandelijkse kosten per diersoort en gewichtsklasse.

Gewicht 4x per jaar ontwormen
<4,5 kg €21,50
4,5 – 10 kg €23,-
10 – 20 kg €24,50
20 – 40 kg €28,50
40 – 56 kg €30,50
> 56 kg op aanvraag

Alternatief pakket

ONTWORMINGSONDERZOEK

Naast het 4x per jaar ontwormen is het ook mogelijk om te kiezen voor een alternatief Beste Baasje pakket. In dit pakket is het mogelijk de ontlasting van uw huisdier 4x per jaar te controleren op wormeieren. Dan kunnen wij door middel van microscopisch onderzoek bepalen of ontwormen daadwerkelijk nodig is. Mocht uw hond of kat, na het microscopisch onderzoek, ontwormd moeten worden komen de kosten van de medicatie voor het ontwormen erbij, uiteraard krijgt u hier wel 10% korting over. Voor dit pakket gelden andere tarieven, neem hiervoor contact met ons op.

BESTE BAASJE

AANMELDEN

U vult het inschrijfformulier Beste Baasje in en betaalt de eerste maandelijkse termijn en éénmalig inschrijfkosten (à €9,95) aan de balie. Vervolgens wordt het afgesproken maandelijkse bedrag via automatische incasso afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten ophalen in onze praktijk in Barneveld of Harskamp. U bent Beste Baasje voor minimaal één jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Let op: dit is géén verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten elders een huisdierverzekering afsluiten. De twee consulten bij onze dierenartsen hebben een ½ jaar tussentijd. Er staat een tijdslimiet van één maand om het extra consult te besteden.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers in de praktijk.

2024 BB inschrijfformulier KAT

2024 BB inschrijfformulier HOND

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden: 

2024 BB algemene voorwaarden

 

Waarom word ik Beste Baasje?
Preventieve zorg voorkomt onnodig ongemak en hoge kosten. Door een abonnement af te sluiten krijgt uw huisdier de noodzakelijke preventieve behandelingen. Kunt u laagdrempelig de gezondheid van uw huisdier laten controleren en spreidt u de kosten over het jaar. Dit pakket is voor u voordeliger dan wanneer u alle producten en diensten apart zou afnemen en betalen.

Daarnaast krijgt u 10% korting op alle producten, voeding en behandelingen gedurende het abonnementsjaar!

Wat is het verschil tussen Beste Baasje en een verzekering?

Als Beste Baasje worden de kosten van preventieve zorg (zoals de jaarlijkse vaccinatie, ontworming en ontvlooiing) gedekt die meestal niet door een verzekering worden gedekt. Een verzekering wordt afgesloten, omdat ziekten of aandoeningen meestal onverwacht optreden en u ineens voor hoge kosten kunt komen te staan. Wij adviseren om voor verzekerde dieren ook een Beste Baasje abonnement af te sluiten zodat ook de preventieve zorg gedekt is. Beste Baasje gaat heel goed samen met een verzekering voor uw huisdier.

Hoe word ik een Beste baasje?

U levert het volledig ingevulde inschrijfformulier in bij een assistente. De eerste betaling (eenmalige inschrijfkosten en eventueel de eerste maandelijkse termijn, dit is afhankelijk van de datum van inschrijving) dient bij aanmelding contant of per pin te worden voldaan. Daarna worden de volgende termijnen maandelijks via een automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven rond de 8ste van de maand.

Kan de datum van de automatische incasso gewijzigd worden?

Het maandelijkse termijn wordt op de 8e van de maand van uw bankrekening afgeschreven. Deze datum kan niet gewijzigd worden.

Hoe lang loopt het Beste Baasje abonnement?

Als Beste Baasje gaat u het abonnement aan voor een periode van 12 maanden. Voor het einde van de looptijd van Beste Baasje krijgt u van ons bericht per e-mail dat uw eerste jaar Beste Baasje bijna voorbij is en dat het abonnement verlengd wordt, tenzij u laat weten dat u dit niet wilt. U dient dit een maand voordat uw Beste Baasje afloopt aan ons door te geven per e-mail (bestebaasje@groepspraktijkdierenartsen.nl) of per post (richten aan: Groepspraktijk Dierenartsen Beste Baasje, De Driest 2, 3773 BG, Barneveld). Als wij geen of te laat (minder dan een maand van te voren) reactie van u krijgen wordt Beste Baasje automatisch verlengd.

Wat zijn de kosten?

De kosten om Beste Baasje te worden hangen af van meerdere factoren. Vraag ons naar het geldende tarief voor uw huisdier. Wij maken aan de hand van het ras een schatting van het te verwachten volwassen gewicht. Bij kruisingen waarvan het gewicht lastig is in te schatten gaan wij uit van het hoogst mogelijke gewicht voor die kruising. Als het volwassen gewicht lager blijkt te zijn passen we dat alsnog aan. Als uw hond/kat in gewicht afneemt of toeneemt kan het zijn dat hij/zij in een lagere of hogere gewichtscategorie geschaald wordt en dat daardoor de kosten per maand zullen dalen of stijgen. Kunnen er wijzigingen in het maandelijkse bedrag optreden? Standaard wordt het abonnementstarief ieder jaar éénmalig gecorrigeerd voor inflatie (CBS consumentenprijsindex). Hiervoor is geen verdere toestemming nodig. Daarnaast behoudt Groepspraktijk Dierenartsen zich het recht voor om eenzijdig de maandelijkse bijdrage voor Beste Baasje te verhogen. Dit wordt minimaal één maand van te voren via mail aan u bekend gemaakt. Als u hiermee niet akkoord bent, kunt u uw deelname aan het plan beëindigen door dit schriftelijk binnen twee weken na ontvangst van de aankondiging van prijsverhoging aan Groepspraktijk Dierenartsen te laten weten via e-mail (bestebaasje@groepspraktijkdierenartsen.nl) of brief (richten aan: Groepspraktijk Dierenartsen Beste Baasje, De Driest 2, 3773 BG, Barneveld).

Wat gebeurt er als ik een maandelijkse termijn niet betaal?
U bent in dat geval geen Beste Baasje meer. Dat betekent dat u, zolang de verschuldigde termijnen niet zijn voldaan, geen recht heeft op producten en diensten als Beste Baasje. Groepspraktijk Dierenartsen zal het verschuldigde bedrag alsnog incasseren.

Hoe kan ik opzeggen?

De overeenkomst Beste Baasje gaat u aan voor minimaal 12 maanden. Daarna kunt u maandelijks opzeggen door een schriftelijke opzegging te sturen per e-mail (bestebaasje@groepspraktijkdierenartsen.nl) of per post (richten aan: Groepspraktijk Dierenartsen Beste Baasje, De Driest 2, 3773 BG Barneveld).
Bij opzegging gedurende de jaarlijkse looptijd worden de reeds afgegeven producten tegen de normale prijs verrekend met de reeds betaalde termijnen. Het restant wordt bij u in rekening gebracht en via automatische incasso eenmalig geïncasseerd. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Wat gebeurt er als mijn huisdier overlijdt?

Als uw huisdier op een vestiging van Groepspraktijk Dierenartsen is ingeslapen of overleden, of als uw huisdier thuis door één van onze dierenartsen wordt ingeslapen, wordt Beste Baasje automatisch met ingang van de daarop volgende maand beëindigd. Indien uw huisdier thuis of op een andere praktijk is overleden, dient u ons dit telefonisch of per e-mail te laten weten en kan eveneens het Beste Baasje met ingang van de daarop volgende maand worden beëindigd. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Andere vragen?

Onze dierenartsen en assistentes zijn graag bereid om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.