WELKOM

ONZE KLINIEK

Wij zijn al sinds 1969 een begrip in Barneveld en omgeving. Ons ervaren team staat met liefde, passie en toewijding voor u klaar. Wij bieden graag een luisterend oor en zoeken altijd samen naar de beste zorg voor uw (huis)dieren.

U bent van harte welkom voor de reguliere zorg en daarnaast zetten wij graag een stapje extra. Wij hebben uitgebreide chirurgische en orthopedische mogelijkheden. Ook hebben wij veel diagnostische mogelijkheden in huis, zoals het maken van hart/buikecho’s, digitale röntgen, bloedonderzoek en scopieën. Wij behandelen katten en honden/konijnen/knaagdieren gescheiden om zoveel mogelijk stress te voorkomen.

Wij behandelen uw huisdier(en) op afspraak om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

ONZE BETROKKEN

DIERENARTSEN

ERwin

Naast algemene diergeneeskunde vraagstukken, staat Erwin van Essen ook voor u klaar voor alle orthopedie, cardiologie en echografie gerelateerde vragen en behandelingen.

LEES MEER

Linde

Dierenarts Linde Wijsma staat altijd met veel plezier voor al uw huisdieren klaar. Haar speciale aandacht en interesses liggen bij de orthopedie en neurologie.

LEES MEER

Léon

Leon staat altijd met een glimlach voor u en uw huisdier(en) klaar. Hij heeft zich verder ontwikkeld in de laparoscopische sterilisaties.

LEES MEER

Sabrina

 

LEES MEER
Binnenkort hier jouw foto?

DE BESTE ZORG

ONZE SERVICES

Aandacht voor uw huisdier

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en geven uitgebreide voorlichting over de mogelijke onderzoeken en behandelingen. Wij denken graag met u mee om samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw huisdier(en). Door het volgen van veel nascholingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Ruime diagnostische mogelijkheden

In onze praktijk in Barneveld hebben wij veel moderne apparatuur in huis waarmee wij uitgebreide buik- en hartecho’s kunnen maken en uitgebreid bloedonderzoek in ons eigen laboratorium kunnen doen (vaak dezelfde dag al de uitslag). Ook hebben wij digitale röntgen tot onze beschikking en kunnen wij scopieën (camera onderzoeken) uitvoeren.

Uitgebreide chirurgie/
orthopedie/laparoscopie

Wij bieden de mogelijkheid voor uitgebreide chirurgische, orthopedische en laparoscopische ingrepen. Denk aan lastige (oog)operaties, botbreuken/knie operaties en laparoscopisch steriliseren, het kan allemaal.

Honden & katten volledig gescheiden

Op onze vestiging in Barneveld hebben wij de wachtkamers en behandelkamers volledig gescheiden voor honden en katten. Achter de schermen is ook onze opname gescheiden. Dit geeft zowel bij honden als bij katten veel minder stress tijdens hun bezoek. Wij zijn druk bezig met het behalen van een Cat Friendly Gold status.

Beste Baasje zorgprogramma

Voor uw huisdier(en) hebben wij een speciaal preventief zorgprogramma opgezet, genaamd Beste Baasje. Hiermee worden de kosten voor preventieve zorg, denk aan vaccinaties en ontworming/ontvlooiing, over het hele jaar gespreid. Daarnaast krijgt u op alles 10% korting.

Mogelijkheid tot huisbezoek

In overleg is het voor bepaalde behandelingen mogelijk dat één van onze dierenartsen bij u aan huis komt. Dit kan een hoop stress voor u en uw huisdier(en) schelen. Veel mensen maken gebruik van deze gelegenheid als ze afscheid van hun huisdier moeten nemen.

MEDICATIE

BESTELLEN

U kunt hier uw bestelling online aanvragen. Wij proberen uw bestelling binnen twee werkdagen klaar te hebben staan op de vestiging van uw keuze. U ontvangt hierover een e-mail ter bevestiging. Als u liever gebeld wilt worden, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld in het formulier. Heeft u met spoed producten nodig, neem dan telefonisch contact met ons op.

  Naam
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  E-mailadres
  Telefoonnummer