WELKOM

ONZE KLINIEK

Wij zijn al sinds 1969 een begrip in Barneveld en omgeving. Ons ervaren team staat met liefde, passie en toewijding voor u klaar. Wij bieden graag een luisterend oor en zoeken altijd samen naar de beste zorg voor uw (huis)dieren.

U bent van harte welkom voor de reguliere zorg en daarnaast zetten wij graag een stapje extra. Wij hebben uitgebreide chirurgische en orthopedische mogelijkheden. Ook hebben wij veel diagnostische mogelijkheden in huis, zoals het maken van hart/buikecho’s, digitale röntgen, bloedonderzoek en scopieën. Wij behandelen katten en honden/konijnen/knaagdieren gescheiden om zoveel mogelijk stress te voorkomen.

Wij behandelen uw huisdier(en) op afspraak om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Onze praktijk heeft het Cat Friendly GOLD certficitaat! Lees hier meer over de katvriendelijke praktijk.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen voor onze eigen klanten!

ONZE BETROKKEN

DIERENARTSEN

Erwin

Linde

Leon

Sabrina

Henriëtte

DE BESTE ZORG

ONZE SERVICES

Aandacht voor uw huisdier

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en geven uitgebreide voorlichting over de mogelijke onderzoeken en behandelingen. Wij denken graag met u mee om samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw huisdier(en). Door het volgen van veel nascholingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Ruime diagnostische mogelijkheden

In onze praktijk in Barneveld hebben wij veel moderne apparatuur in huis waarmee wij uitgebreide buik- en hartecho’s kunnen maken en uitgebreid bloedonderzoek in ons eigen laboratorium kunnen doen (vaak dezelfde dag al de uitslag). Ook hebben wij digitale röntgen tot onze beschikking en kunnen wij scopieën (camera onderzoeken) uitvoeren.

Uitgebreide chirurgie/
orthopedie/laparoscopie

Wij bieden de mogelijkheid voor uitgebreide chirurgische, orthopedische en laparoscopische ingrepen. Denk aan lastige (oog)operaties, botbreuken/knie operaties en laparoscopisch steriliseren, het kan allemaal.

Honden & katten volledig gescheiden

Op onze vestiging in Barneveld hebben wij de wachtkamers en behandelkamers volledig gescheiden voor honden en katten. Achter de schermen is ook onze opname gescheiden. Dit geeft zowel bij honden als bij katten veel minder stress tijdens hun bezoek. Wij zijn een Cat Friendly GOLD kliniek.

Beste Baasje zorgprogramma

Voor uw huisdier(en) hebben wij een speciaal preventief zorgprogramma opgezet, genaamd Beste Baasje. Hiermee worden de kosten voor preventieve zorg, denk aan vaccinaties en ontworming/ontvlooiing, over het hele jaar gespreid. Daarnaast krijgt u op alles 10% korting.

Mogelijkheid tot huisbezoek

In overleg is het voor bepaalde behandelingen mogelijk dat één van onze dierenartsen bij u aan huis komt. Dit kan een hoop stress voor u en uw huisdier(en) schelen. Veel mensen maken gebruik van deze gelegenheid als ze afscheid van hun huisdier moeten nemen.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen. Dit betekent dat u ook ’s avonds en in het weekend door één van onze eigen dierenartsen geholpen wordt op de praktijk in Barneveld. U wordt dus niet doorverwezen naar een spoedkliniek.

MEDICATIE

BESTELLEN

U kunt hier uw bestelling online aanvragen. Wij proberen uw bestelling binnen twee werkdagen klaar te hebben staan op de vestiging van uw keuze. U ontvangt hierover een e-mail ter bevestiging. Als u liever gebeld wilt worden, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld in het formulier. Heeft u met spoed producten nodig, neem dan telefonisch contact met ons op.

  Naam
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  E-mailadres
  Telefoonnummer