Wij werken hard aan onze
Cat Friendly Gold status
Lees meer
fb-1200
images

Groepspraktijk Dierenartsen heeft al ruim 45 jaar ervaring in het behandelen van gezelschapsdieren. Om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen beschikken wij over alle benodigde kennis en moderne apparatuur. Hierdoor hebben wij alles in huis om onze huisdieren en hun eigenaren op een professionele en persoonlijke manier de beste zorg te bieden.

Naast de eerstelijns zorg hebben wij ruime ervaring op het gebied van interne (laparoscopische) chirurgie, bot- en gewrichtschirurgie, (hart)echografie, interne geneeskunde, drachtbegeleiding, oogheelkunde, dermatologie, kattengeneeskunde en spoed- en trauma opvang. Door het volgen van veel nascholingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Wij behandelen uw huisdier(en) op afspraak om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. U kunt hiervoor tijdens openingstijden bellen. Voor spoedgevallen kunt u altijd bij ons terecht. 7 dagen in de week, 24 uur per dag staat er een bekwaam en enthousiast team voor u klaar. Wij hopen u terug te zien op één van onze praktijklocaties!

Hond

Iedere dag behandelen wij veel honden in alle soorten en maten. Ze hebben stuk voor stuk een goede verzorging en voldoende aandacht nodig. Wij helpen uw huisdier graag gezond te houden, zodat u zo lang mogelijk van uw hond(en) kunt genieten.

Meer over honden

Konijn

Konijnen worden, na honden en katten, het meest gehouden als huisdier in Europa. Het zijn vriendelijke en intelligente dieren en kunnen wel 15 jaar worden! Ze hebben net als alle andere huisdieren de juiste zorg en aandacht nodig.

Meer over konijnen

Beste Baasje

Als u Beste Baasje wordt kunt u de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar spreiden en profiteert u bovendien van 10% korting op alle producten en diensten!

Wordt u Beste Baasje?

Wat zeggen onze klanten?

Laatste Nieuws

08 feb 21
Avondklok

Sinds zaterdag 23 januari 2021 geldt een avondklok in heel Nederland. Dit betekent dat u van 21.00 u...

29 jan 21
Evi geboren

Op 30-12-2020 zijn onze assistente Jolanda en haar man Theo trotste ouders geworden van een dochter....

Patiënt van de maand

ONZE SERVICE

WAAR WE VOOR STAAN BIJ GROEPSPRAKTIJK DIERENARTSEN

Wij staan altijd voor u klaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij hebben een eigen laboratorium waar wij o.a. zeer uitgebreid bloedonderzoek kunnen doen zodat u veelal binnen 20 minuten de uitslag heeft.

Wij beschikken over een ruime operatiekamer waar dagelijks veel verschillende operaties worden uitgevoerd. Van knie operatie tot laparoscopische sterilisatie, bij ons is bijna alles mogelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van buik- en hartecho’s.

Wij hebben speciale aandacht voor katten in onze speciale, nieuw gebouwde kattenvleugel.

Wij hebben ruime ervaring in gebitsbehandeling van huisdieren.

Onze kennis is up to date doordat wij regelmatig nascholingen volgen.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van huidproblemen bij de hond en kat.

Wij kunnen uw huisdier indien nodig intensieve zorg bieden in onze opnamen.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van fertiliteits- en drachtbegeleiding bij de teef.

U kunt dagelijks gebruik maken van het gratis telefonisch spreekuur met onze dierenartsen.