Tarieven

Vaccinaties
Wij staan voor kwaliteit!

Ons streven is om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen en we nemen hiervoor de tijd. Een vaccinatie is meer dan alleen een prikje. Waar u ook voor komt, wij kiezen ervoor om uw dier volledig na te kijken. Bij deze jaarlijkse bezoeken worden de meeste (verborgen) problemen gevonden waardoor we snel kunnen ingrijpen bij eventuele problemen en ziekte. Voorkomen is beter dan genezen. Wij luisteren naar uw wensen en besluiten samen tot een geschikte behandeling te komen. 

Hond

Puppy vaccinatie 9 weken

€59,95

Puppy vaccinatie 13 weken 

€59,95

Puppy vaccinatie 9 & 13 weken 

€89,95

Leptospirose (ziekte van Weil)

€58,95

DHP en Leptospirose 

€59,95

Kennelhoest vaccinatie

€25,95 *

Rabiës vaccinatie

€34,50 *

Titer bepaling

€52,50

Kat

Kitten vaccinatie 9 weken

€59,95

Kitten vaccinatie 13 weken

€59,95

Puppy vaccinatie 9 & 13 weken 

€89,95

Niesziekte vaccinatie

€58,95

Kattenziekte en Niesziekte vaccinatie

€59,95

Cat Friendly

Wij doen er alles aan om uw kat(ten) zich zo prettig mogelijk te laten voelen bij ons op de praktijk. Wij hebben eind 2019 een speciale kattenvleugel aan onze praktijk gebouwd zodat katten zo min mogelijk in contact komen met andere huisdieren. We hebben een speciale kattenwachtkamer en twee kattenspreekkamers. Ook onze opname achter de schermen is gescheiden van de honden. U kunt hier meer lezen over onze katvriendelijke praktijk. 

Konijn

Konijn vaccinatie Myxomatose, RHD 1 & 2

€59,95

Alle bedragen behalve * zijn inclusief het consult.

HD/ED rontgenfoto’s  

HD officiële röntgenfoto

€129,35

HD + ED officiële röntgenfoto met 2 opnames per elleboog. Inclusief sedatie en consult

€219,95

HD + ED officiële röntgenfoto met 4 opnames per elleboog. Inclusief sedatie en consult

€272,95*

Kosten screening Raad van Beheer HD

€56,50**

Kosten screening Raad van Beheer ED

€67,80**

* 4 opnames zijn nodig bij de volgende rassen: Golden Retriever, Labrador Retriever, Chesapeake Bay Retriever, Duitse Herdershond, Rottweiler, Berner Sennenhond en Bordeaux Dog. 

** De kosten van Raad van Beheer moeten bij ons worden afgerekend. 

Hier kunt u meer lezen over officiële HD/ED röntgenfoto’s. 

Dracht/nest 

Progesteron bepaling inclusief bloedafname

€80,85

Drachtecho

€91,90

Nestenting per pup/kitten inclusief Europees paspoort

€34,00*

Nestenting per pup/kitten inclusief Europees paspoort en chippen

€54,95*

* Exclusief 1 consult/consult aan huis 

Tarieven operaties 

Tarieven die gehanteerd worden bij dierenartsen kunnen per praktijk en regio flink verschillen. Het wisselt namelijk enorm tussen dierenartsenpraktijken wat hun mogelijkheden in huis zijn. Denk hierbij aan de verschillende onderzoeksmogelijkheden, kennisniveau, medische apparatuur, de behandelingsmogelijkheden en de service die ze aanbieden. Daarom is één op één prijs vergelijking tussen praktijken onmogelijk. Iedereen is uiteraard vrij om te kiezen wat hij of zij belangrijk vindt. Shoppen voor de laagste prijs is ook een keuze, er zitten echter aan veilige en goed uitgevoerde diergeneeskunde kosten verbonden. Wij zullen altijd in overleg met u als eigenaar kijken naar wat haalbaar en gewenst is voor uw huisdier.

De dierenartsen en paraveterinairen in onze praktijk hebben zich toegelegd op hun eigen interesse gebieden. Door het volgen van veel nascholingen volgen wij alle ontwikkelingen op de voet en zorgen wij voor een hoog kennisniveau. Daarnaast bieden wij binnen de praktijk veel mogelijkheden voor aanvullende onderzoeken en ingrepen.  Dit betekent dat wij u niet vaak zullen hoeven doorsturen naar een specialist.

Ook zijn wij 24/7 bereikbaar, zodat u in spoedsituaties in het weekend, nacht of feestdagen bij uw vertrouwde dierenartsenpraktijk terecht kunt.

Wij beschikken over een ruime operatiekamer met alle benodigde apparatuur om uw huisdier veilig onder narcose te brengen. Per patiënt bekijken wij welke narcose veilig is om te gebruiken. Wij bieden volledige bewaking van de ademhaling, hartslag, lichaamstemperatuur, zuurstof en CO2 die door ons goed getrainde personeel continu in de gaten gehouden wordt. Tijdens de operatie staat er een paraveterinair naast om de anesthesie volledig in de gaten te houden.

Daarnaast nemen wij uw dier persoonlijk op, krijgt u voor en na de operatie duidelijke informatie mee en mag u altijd gratis op controle komen na de ingreep als u ergens aan twijfelt. Dit is een keuze die ons wellicht niet de goedkoopste maakt, maar waar wij wel volledig achter staan. Mocht u zich zorgen maken na de ingreep kunt u ons 24/7 bereiken. 

Hieronder een kostenoverzicht van enkele ‘standaard’ operaties: 

Hond: 

Castratie hond <10 kg 

€165

Castratie hond <10-20 kg 

€185

Castratie hond 20-40 kg 

€215 

Castratie hond > 40 kg 

€245 

Sterilisatie hond <15 kg 

€345 

Sterilisatie hond 15-30 kg 

€385

Sterilisatie hond 30-40 kg 

€435 

Sterilisatie hond 40-50 kg 

€485 

Sterilisatie hond >50 kg 

€560 

Laparoscopische sterilisatie hond <15 kg 

€460 

Laparoscopische sterilisatie hond 15-30 kg 

€499

Laparoscopische sterilisatie hond 30-40 kg 

€535

Laparoscopische sterilisatie hond 40-50 kg 

€575

Laparoscopische sterilisatie hond >50 kg 

€599 

De voordelen van een laparoscopische sterilisatie kunt u hier lezen.  

Kat: 

Castratie kat 

€71,50

Sterilisatie kat 

€145 

Konijn: 

Castratie konijn 

€89

Sterilisatie konijn <3 kg 

€149

Sterilisatie konijn >3 kg 

€162 

Deze prijzen zijn exclusief pijnstilling, kraag/en of medical pet shirt (speciale romper). Als u Beste Baasje bent ontvangt u 10% korting op al onze behandeling, voeding en producten en dus ook op bovenstaande operaties. U kunt hier meer lezen over onze preventieve gezondheidsplan Beste Baasje.

Op uw verzoek kunnen we voorafgaand aan een operatie een kostenraming maken, waarbij we uit zullen gaan van een normaal verloop van de behandeling. We maken vooraf geen prijsafspraken, de kosten van een behandeling kunnen dus variëren.

Service

– Als één van de weinige dierenklinieken bieden wij dagelijks kosteloos telefonisch overleg aan met één van onze dierenartsen voor onze klanten. Mocht de dierenarts druk zijn op het tijdstip dat u belt wordt u, als het lukt, dezelfde dag nog teruggebeld.

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Ruime en kosteloze parkeergelegenheid. U kunt bij ons uw auto gratis voor de deur parkeren op onze ruime parkeerplaats. 

Kosteloos afvalprogramma. Sommige huisdieren moeten afvallen, wij helpen u graag hierbij. Onze paraveterinairen zullen u en uw huisdier hierin begeleiden, deze service is gratis voor onze klanten. 

Kosteloze kitten/puppy check op 6/7 maanden leeftijd. Voor de kittens en puppy’s die op 9 en 12 weken bij ons zijn gevaccineerd bieden wij een gratis gezondheidscontrole aan door één van onze paraveterinairen. 

Gratis puppybegeleiding. Sommige pups vinden het erg spannend bij ons in de praktijk en op de behandeltafel. Door ze iedere week langs te laten komen en veel aandacht en lekkers te geven proberen we ze op een positieve manier te laten wennen aan de praktijk. We zien hier veel goede resultaten van, wat zowel voor de hond, als de eigenaren en ons heel erg fijn is!