JANNEKE PAAUW

Janneke is sinds oktober 2019 als paraveterinair werkzaam op de praktijk in Barneveld. Als klein meisje was zij al gek op dieren. Kikkers, muizen en zelfs spinnen waren van harte welkom. Het was dan ook geen verrassing dat ze later voor de opleiding tot dierenartsassistente koos. In 2014 heeft zij haar diploma tot dierenartsassistente in ontvangst mogen nemen en zij is daarna nog door gaan studeren. Zij heeft toen de vervolgstudie “Diergezondheid & Management” gedaan en vervolgens nog een studie tot paardencoach. In de laatste jaren van haar studie kwam ze erachter dat het niet alleen erg leuk is om met dieren te werken, maar ook met mensen. Het werk als paraveterinair past daarom ook perfect bij haar en daarbij is iedere dag anders.

Ondanks dat de liefde voor vele diersoorten aanwezig is, is de liefde en interesse voor katten toch nét iets groter. Janneke is dan ook de ‘Cat Avocate’ van onze Cat friendly vleugel. Dit betekent o.a. dat zij erop toeziet dat het kattenwelzijn voorop staat en onze praktijk blijft voldoen aan de Cat Friendly status. Het werken met katten behoort dus wel echt tot haar favorieten. Daarnaast houdt ze zich ook nog bezig met voorraadbeheer, social media en assisteert regelmatig in de OK. Janneke begeleid ook de katten voor het gewichtsbegeleidingsprogramma.

In haar vrije tijd is zij veel te vinden bij haar paard Raisha en ze woont samen met haar vriend met haar katten Eevee en Snorlax. Als er nog wat vrije tijd over is brengt zij deze graag door samen met haar vriend en vriendinnen.

Janneke is te bereiken op de praktijk in Barneveld of per mail via jpaauw@groepspraktijkdierenartsen.nl.

ONZE SERVICE

  • Aandacht voor u en uw huisdier
  • Ruime diagnostische mogelijkheden

  • Chirurgie/orthopedie/laparoscopie
  • Honden & katten gescheiden
  • Beste Baasje zorgprogramma
  • Mogelijkheid tot huisbezoek