Nieuw op de website: blogs van Groepspraktijk Dierenartsen Barneveld!

Beste diereneigenaren en trouwe bezoekers van Groepspraktijk Dierenartsen Barneveld,

Het is ons een groot genoegen om een spannende nieuwe ontwikkeling met jullie te delen. Binnenkort zullen wij via onze website regelmatig nieuwsberichten in de vorm van blogs gaan publiceren. Deze blogs zijn bedoeld om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes, adviezen, en ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Tevens krijgt u zo een kijkje achter de schermen bij ons in de praktijk.

Sinds 1969 zijn wij een vast ankerpunt in Barneveld en omstreken. In de loop der jaren hebben wij de eer gehad om talloze huisdieren te behandelen en hun eigenaren te adviseren en te ondersteunen. Onze toewijding voor dier én eigenaar is wat ons onderscheidt. Wij bieden niet alleen een luisterend oor, maar zoeken tevens samen met u naar de beste zorg voor uw geliefde viervoeters.

We hopen dat deze blogs een waardevolle aanvulling zullen zijn, zowel voor onze huidige cliënten als voor alle dierenliefhebbers in Barneveld en omgeving. Of het nu gaat om tips voor de verzorging, uitleg over onze uitgebreide diagnostische mogelijkheden, of verhalen uit de praktijk; wij zullen met dezelfde liefde en passie die wij in onze dagelijkse praktijk leggen, dit met jullie delen.

Dus, houd onze website goed in de gaten voor deze nieuwe toevoeging! En zoals altijd, of u nu komt voor reguliere zorg of voor een van onze gespecialiseerde diensten, wij staan voor u en uw (huis)dier klaar. Wij behandelen op afspraak om ervoor te zorgen dat uw bezoek zo vlot en stressvrij mogelijk verloopt.

Hartelijke groet,

Het team van Groepspraktijk Dierenartsen Barneveld.