MONA HOOGERHORST

Mona wilde van jongs af aan “iets met dieren” gaan doen. Vanaf haar 10e jaar ‘ hielp’ ze al 1 middag per week haar dierenarts met het spreekuur. Na de Havo verhuisde ze in 1990 naar Barneveld om daar de opleiding tot paraveterinair te gaan volgen aan het Groenhorst College. Na haar eindexamen in 1993 kon ze gelijk aan de slag bij de praktijk in Barneveld, toen nog aan de van Heuvenlaan.

In 1999 heeft Mona (toen zwanger van haar eerste kind) de praktijk tijdelijk verlaten. Ze heeft wat andere werkzaamheden gedaan en 3 kinderen gekregen, om in 2007 opnieuw het team te komen versterken. Nu vanuit de locatie Harskamp. Wat volgens Mona het werk zo leuk maakt is de afwisseling, je weet ’s ochtends nooit hoe de dag gaat lopen. Het contact met eigenaren en de dieren blijft bijzonder en onze adviserende rol is van groot belang binnen de praktijk. We zijn eigenlijk doktersassistente, tandartsassistente, operatieassistente, apothekersassistente etc. in één. Ons vak blijft één van de leukste!

Om de kennis goed bij te houden volgt ze regelmatig nascholingen met haar collega’s. Naast dat dit enorm leerzaam is, is het natuurlijk ook erg gezellig en Mona hecht veel waarde aan gezelligheid en een goede sfeer in het team. Buiten haar werk houdt Mona zich vooral bezig met haar gezin. Ze is dol op kamperen en in haar vrije tijd is ze actief als LOTUS (landelijke opleiding tot uitbeelding van slachtoffers). Zelf heeft ze natuurlijk ook dieren. Twee katten Balou en Beer, een Berner Sennenhond Noa en twee konijnen Zwabber en Rémy.

Mona is te bereiken op de praktijk in Harskamp of per mail via mdevries@groepspraktijkdierenartsen.nl

ONZE SERVICE

  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

  • Dagelijks gratis telefonisch spreekuur

  • Op drie locaties medicijnen ophalen

  • Eigen laboratorium in Barneveld

  • Aangesloten bij het Veterinair Kennis Centrum

  • GMP+ FSA geborgd

  • Up to date kennis