Korie Homan

Op drie-jarige leeftijd, vanaf de eerste keer dat ze bij de dierenarts was geweest riep Korie al dat ze later  “dieren beter zou gaan maken”. Terwijl bij veel kinderen de toekomst plannen nog al eens wijzigen, bleef deze in stand. Vanwege de lotingsprocedure bij de opleiding, lukte het niet direct om toegelaten te worden en viel de keuze om Biomedische wetenschappen te gaan studeren. Uiteindelijk, na een aantal extra pogingen lukte het toch en kon haar droom beginnen.

De jaren erna vlogen voorbij en vooral toen de co-schappen begonnen werd het steeds leuker en wist ze dat dit echt de goede keuze was. In 2016 werd de droom uiteindelijk waarheid, Korie is dierenarts! Haar interesses liggen voornamelijk bij de (laparoscopische) chirurgie, oogheelkunde en konijnen. Daarnaast voert zij de laparoscopische sterilisaties bij ons uit. Ook beheert ze onze Facebook en Instragram pagina.

Vrijwel direct na haar afstuderen kon ze beginnen bij Groepspraktijk Dierenartsen. “Het is een praktijk waar veel mogelijkheden liggen, die continu bezig is met verder ontwikkelen en heeft een ontzettend leuk team die elkaar versterkt.” Ze werkt op de vestiging in Barneveld en draait af en toe een spreekuur in Harskamp.

Ze woont samen met haar vriend en de beestenbende, 2 honden (kruisingen) Banjer en Laika, 2 katten Sanne (Maine Coon) en Oreo (Europese Korthaar) en 2 konijnen Fien (Franse Hangoor) en Abel (Vlaamse Reus). Haar grootste hobby naast haar werk is fotograferen. Korie is te bereiken op de praktijk in Barneveld of per mail via khoman@groepspraktijkdierenartsen.nl