Groepspraktijk Dierenartsen

Groepspraktijk Dierenartsen heeft 3 vestigingen verspreid over de Veluwe.
Deze locaties bevinden zich in Barneveld, Kootwijkerbroek en Harskamp.

Groepspraktijk Barneveld

2016-06-03-12-28-50_dsc_1062Vanuit de hoofdlocatie in Barneveld werken de dierenartsen Erwin de Haan, Erwin van Essen en Jetze Ritsema in de landbouwhuisdieren. Erwin de Haan houdt zich voornamelijk bezig met de begeleiding van vleeskalverbedrijven en melkveebedrijven. Daarnaast is hij ook gecertificeerd pluimvee-dierenarts en bezoek hij regelmatig schapen en geitenbedrijven. Jetze Ritsema is hoofdzakelijk werkzaam in de rundveesector, maar is ook geborgd vleeskalverdierenarts en geborgd varkensdierenarts. Erwin van Essen is met name actief in de begeleiding van vermeerderingsbedrijven en vleesvarkensbedrijven, maar is ook geborgd rundveedierenarts.

Op onze hoofdlocatie in Barneveld is ook ons laboratorium gevestigd. Hier wordt uitgebreid bacteriologisch onderzoek van onder andere melk, mest en urine uitgevoerd. Ook beschikken we over moderne apparatuur voor bloedonderzoek. Daarnaast kunt hier terecht voor uitgebreid mestonderzoek op parasieten, wormeieren en sinds kort ook op leverbot. Om de kwaliteit van ons laboratorium op pijl te houden nemen we actief deel aan nascholing en zijn we aangesloten bij de ‘GD BO labservice’.

Groepspraktijk Kootwijkerbroek

2016-06-03-12-07-48_dsc_0926De locatie in Kootwijkerbroek is volledig gericht op de landbouwhuisdieren. Vanuit deze locatie werken de dierenartsen Kees de Kruif en Huijbert Groenendaal. Kees de Kruif heeft zich volledig toegelegd op de begeleiding van vleeskalverbedrijven. Huijbert Groenendaal is geborgd dierenarts voor vleeskalveren, rundvee en varkens. Voor de bedrijfsbegeleiding beschikken wij over diverse hulpmiddelen waaronder apparatuur voor klimaatmetingen en draagbare echo voor vruchtbaarheidsbegeleiding en drachtcontroles.

Groepspraktijk Harskamp

2016-06-03-12-05-18_dsc_0911Vanuit de locatie in Harskamp werkt de dierenarts Hans Verweij in de landbouwhuisdieren. Hans Verweij is geborgd als vleeskalverdierenarts en rundveedierenarts en behandeld ook regelmatig schapen en paarden. Voor de bedrijfsbegeleiding beschikken wij over diverse hulpmiddelen waaronder apparatuur voor klimaatmetingen en draagbare echo voor vruchtbaarheidsbegeleiding en drachtcontroles.