De veehouderij speelt een belangrijke rol binnen onze praktijk. Bij Groepspraktijk Dierenartsen staat een bekwaam en enthousiast team van dierenartsen en assistentes klaar om optimale zorg te bieden aan uw vee. Naast de zorg voor het individuele zieke dier (ook bij spoedgevallen) is bedrijfsbegeleiding een belangrijk speerpunt van onze praktijk. Door bedrijven op regelmatige basis te bezoeken kunnen we problemen vroegtijdig opsporen en aanpakken, en adviseren over ziektepreventie. Betrokkenheid bij de veehouder staat hierbij centraal. Door het regelmatig volgen van nascholing blijven we op de hoogte van wat er speelt in de veehouderij, zodat we tijdig kunnen inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Binnen onze praktijk werken zeven dierenartsen in de landbouwhuisdierensector.  Vanuit de 3 praktijklocaties worden de veehouders door ons team ondersteund. Wij hebben dierenartsen met een borging rundvee, varken en/of vleeskalveren en werken in toenemende mate diersoort gedifferentieerd. Dit om de kennis en bekwaamheid per diersoort/sector steeds verder uit te breiden.

Voor het maken van afspraken of het bestellen van medicijnen kunt u tijdens openingstijden bellen.

Voor het telefonisch spreekuur kunt u elke werkdag bellen tussen 8.30-9.00 uur en 13.30-14.00 uur (m.u.v. dinsdagmiddag). Voor spoedgevallen zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Rundvee

Met een enthousiast team van geborgde rundveedierenartsen zijn wij elke dag onderweg om onze rundveehouders op verschillende manieren te ondersteunen. Naast de medische zorgverlening adviseren wij onze rundveehouders over diergezondheid en dierwelzijn.

Meer over rundvee

Vleeskalveren

Vleeskalveren vormen een belangrijk onderdeel van het werk van de vijf geborgde vleeskalverdierenartsen binnen onze praktijk. Wij zijn werkzaam in zowel de rosé- als witvlees kalversector.

Meer over vleeskalveren

Varkens

Binnen de praktijk werken  meerdere dierenartsen die zich als  geborgde varkensdierenarts bezig houden met de begeleiding van varkensbedrijven.

Meer over varkens

Schapen / geiten

Vanuit onze praktijk verlenen wij diensten aan zowel hobbymatig- als bedrijfsmatig gehouden schapen en geiten. Bij bedrijfsmatig gehouden koppels bestaan onze werkzaamheden vooral uit het adviseren over diergezondheid, voeding, productie, huisvesting en hygiëne.

Meer over schapen / geiten

Pluimvee

Vanuit onze praktijk verlenen wij diensten aan zowel hobbymatig- als bedrijfsmatig gehouden pluimvee. Met meerdere geborgde pluimveedierenartsen staan wij elke dag voor u klaar. Naast periodieke bedrijfsbezoeken kunnen wij u adviseren over diergezondheid en dierwelzijn in zowel de vleeskuiken- als de legsector.

Meer over pluimvee

Paarden

Bij onze praktijk kunt u terecht voor eerstelijns diergeneeskundige zorg van uw paard. Wij beschikken niet over een behandelruimte voor paarden op één van onze praktijklocaties, dus het onderzoek en/of de behandeling van uw paard of pony zal bij u op stal plaatsvinden.

Meer over paarden

Laatste Nieuws

17 feb 22

VACATURE GEZELSCHAPSDIERENARTSHeb jij zin om bij een levendige, leuke, vooruitstrevende praktijk te...

ONZE SERVICE

WAAR WE VOOR STAAN BIJ GROEPSPRAKTIJK DIERENARTSEN

Wij staan altijd voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Onze kennis is up to date doordat wij regelmatig nascholingen volgen.

U kunt dagelijks gebruik maken van het gratis telefonisch spreekuur met onze dierenartsen.

Wij zijn zeer betrokken met onze veehouders en geven adviezen over diergezondheid en dierwelzijn.

IZF_0380

Eigen laboratorium in Barneveld waardoor wij zelf melk-, mest en bloedonderzoek uitvoeren en u snel de uitslag heeft.

U kunt op drie verschillende locaties uw medicijnen ophalen.

Geborgde dierenartsen in zowel rundvee, varken, vleeskalveren en pluimvee.

Wij zijn aangesloten bij het Veterinair Kennis Centrum (VKC).