Juni: korting op chippen van je huisdier

mei 29, 2020

Juni: korting op chippen van je huisdier

juni chipmaand 2020 jpegOok dit jaar staat de maand juni weer in het teken van het chippen en registreren van uw huisdier. Op onze locatie in Barneveld en Harskamp kunt u deze maand uw huisdier  laten chippen en registreren voor  de speciale actieprijs van 28,50 euro. Is uw dier al gechipt? Dan is het belangrijk dat u de registratie gegevens up-to-date houdt, door bijvoorbeeld een verhuizing of wijziging van naam of telefoonnummer tijdig door te geven. Voor honden is chippen al jaren verplicht en zij worden dan ook altijd al bij de fokker bij de eerste vaccinatie gechipt.

Wat veel mensen niet weten is dat ook andere dieren prima gechipt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld konijnen. Van de vele konijnen die op straat worden gevonden kunnen slechts enkelen bij hun eigenaar terugbezorgd worden.

Wij adviseren om het chippen en registreren voor de vakantie te regelen. Is uw dier al gechipt? Controleer dan even of de registratie nog klopt. Juist in de vakantieperiode raken vele huisdieren zoek. Dus verplicht of niet: Maak van je dier geen asielzoeker: Chip je dier!

Acties, Algemeen nieuws, Nieuws Gezelschapsdieren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *