CHARLOTTE TANJA -MUILWIJK

Op vierjarige leeftijd twijfelde Charlotte of ze prinses of dierendokter wilde worden. Ze koos toch voor de studie Diergeneeskunde en was dolblij toen ze meteen ingeloot was in Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze in een dierenziekenhuis gewerkt waar ze de spoedpatiënten op zich nam. In april 2012 kwam haar droom uit, ze was gezelschapsdierenarts!

Snel na haar afstuderen was ze werkzaam in een kliniek in Dordrecht. In maart 2013 kreeg ze de kans om bij Groepspraktijk Dierenartsen aan de slag te gaan en dit doet ze met veel plezier. Het is een leuk team waar hoogwaardige diergeneeskunde wordt bedreven. Ze werkt voornamelijk in Barneveld en draait af en toe een spreekuur in Harskamp. De veelzijdigheid van het vak, gecombineerd met de beste zorg voor de dieren en hierdoor tevreden eigenaren, zorgt ervoor dat ze het werk erg leuk vindt en het haar veel voldoening geeft. Daarnaast is geen één dier hetzelfde en biedt dit vak zoveel mogelijkheden, dat het werk nooit gaat vervelen en elke patiënt weer een nieuwe uitdaging is. Haar interessegebieden zijn de interne geneeskunde (orgaansystemen, nierfalen, suikerziekte, schildklierproblemen, epilepsiepatiënten en dieren met de ziekte van Cushing). Daarnaast houdt ze zich bezig met kattengeneeskunde, dermatologie, buikecho’s, het begeleiden van oudere dieren en is ze verantwoordelijk voor de PR en de website van de praktijk.

Samen met haar man heeft ze een dochter, een zoon en een kat genaamd Saartje (kruising Main Coon). Naast het werk houdt ze van kamperen en verre reizen maken, snowboarden en gezelligheid met vrienden en familie.

ONZE SERVICE

  • Aandacht voor u en uw huisdier
  • Ruime diagnostische mogelijkheden

  • Chirurgie/orthopedie/laparoscopie
  • Honden & katten gescheiden
  • Beste Baasje zorgprogramma
  • Mogelijkheid tot huisbezoek