Service

Gratis telefonisch spreekuur

Voor al uw vragen hebben onze dierenartsen dagelijks telefonisch spreekuur. Hierin kunt u overleggen als u twijfelt of het verstandig is om langs te komen of u kunt de vordering van de behandeling van uw huisdier bespreken.

Lees meer

Gratis ruime parkeergelegenheid

Voor onze praktijk hebben wij 16 ruime parkeerplaatsen beschikbaar, zodat u altijd dichtbij uw auto kunt parkeren en niet ver met uw dieren hoeft te lopen/tillen. Onze praktijken zijn rolstoel toegankelijk. Als u hulp nodig heeft met de dieren in en uit de auto krijgen, helpen wij u graag.

Lees meer

24/7 bereikbaar

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat u niet naar een andere kliniek, zoals bijvoorbeeld de spoedkliniek in Utrecht hoeft te rijden. U kunt dus altijd bij één van onze dierenartsen terecht in Barneveld of Harskamp! Bel wel altijd even van tevoren, dan kunnen wij tijd voor u maken.

Lees meer

Dierenarts aan huis

Na een telefonische afspraak is het mogelijk om bepaalde handelingen aan huis te verrichten. Overleg altijd even met uw dierenarts wat er aan huis mogelijk is.

Lees meer

Gewichtsbegeleiding

Overgewicht (obesitas) komt bij huisdieren veel voor en dit kan gepaard gaan met ernstige gezondheidsrisico’s.
Onze dierenartsen en assistentes helpen u graag om uw huisdier te laten afvallen!

Lees meer

Puppyconsult

Als uw pup 6-7 maanden oud is, mag u nog een keer terugkomen voor een paraveteriniair consult. Aan de hand van een vragenlijst kijkt een van de assistentes uw pup nog een keer helemaal na, u kunt dan ook al uw vragen aan haar voorleggen.

Lees meer

Kittenconsult

Als uw kitten 6-7 maanden oud is, mag u nog een keer terugkomen voor een paraveteriniair consult. Aan de hand van een vragenlijst kijkt een van de assistentes uw kitten nog een keer helemaal na, u kunt dan ook al uw vragen aan haar voorleggen.

Lees meer