Groepspraktijk Dierenartsen

Groepspraktijk Dierenartsen heeft 3 vestigingen verspreid over de Veluwe.
Deze locaties bevinden zich in Barneveld, Kootwijkerbroek en Harskamp.

Groepspraktijk Barneveld

2016-06-03-12-21-48_dsc_1005

In Barneveld staan dierenartsen  Erwin van EssenCharlotte Tanja-MuilwijkKorie Homan en Kim den Besten-Zegers voor u en uw huisdier(en) klaar. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen en problemen, gezondheidscontroles en vaccinaties. Daarnaast is er urine- en microscopisch onderzoek en uitgebreid bloedonderzoek mogelijk in ons eigen laboratorium. Ook beschikken wij over digitale röntgen en uitgebreide tandheelkundige apparatuur en kunnen wij echografisch onderzoek (van buikorganen en het hart) verrichten. In de moderne operatiekamer zijn bijna alle chirurgische ingrepen mogelijk, we beschikken over gasnarcose en bewakingsapparatuur, om zo het narcoserisico tot een minimum te beperken.
Bij al onze gezelschapsdierenartsen bent u voor ieder probleem in goede handen.
Voor de meer gecompliceerde patiënten heeft dierenarts Erwin van Essen zich toegelegd op de orthopedie (bijvoorbeeld botbreuken, knie- en elleboogoperaties en bekkenkantelingen) en echografisch onderzoek van de buikorganen en het hart. Ook neemt hij de zorg van hart- en longpatiënten op zich.
Dierenarts Charlotte Tanja – Muilwijk is verantwoordelijk voor de interne geneeskunde, waaronder de begeleiding van nier-, suikerziekte-, schildklier, epilepsie- en ziekte van Cushing-patiënten. Daarnaast trekken kattenkonijnen, huidpatiënten en het begeleiden van oudere dieren haar aandacht.
De interesses van dierenarts Korie Homan liggen voornamelijk bij chirurgie, laparoscopische operaties (sterilisaties), oogheelkunde en konijnen.
Dierenarts Kim den Besten verdiept zich voornamelijk in de katten,- en interne geneeskunde en cytologie (onderzoek van celmateriaal).

Groepspraktijk Kootwijkerbroek

2016-06-03-12-07-48_dsc_0926Voor de behandeling van uw huisdier(en) verwijzen wij u naar de klinieken in Barneveld en Harskamp. Wel zijn hier middelen tegen vlooien, teken en wormen te verkrijgen.

Groepspraktijk Harskamp

2016-06-03-12-05-18_dsc_0911In Harskamp kunt u ook met uw huisdier(en) terecht. U kunt hier alle dierenartsen die ook in Barneveld werken tegen komen. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen en problemen, gezondheidscontroles en vaccinaties. Daarnaast is er urine-, en microscopisch onderzoek mogelijk. Voor verder onderzoek, behandeling en/of operatie verwijzen wij u door naar onze kliniek in Barneveld.