Kittenconsult

Hoera! U bent de trotse eigenaar van een lief en mooi kitten. Ontzettend leuk maar er komt in het begin veel op u af. Gelukkig kunt u bij de vaccinatie op negen en twaalf weken bij ons terecht voor al uw vragen. Wij geven u ook graag advies over het ontwormen en ontvlooien van uw kitten, de voeding en verzorging.

Kitten vaccAls u voor de kitten vaccinatie op negen of twaalf weken leeftijd bent geweest krijgt u van ons een kittenpakket mee naar huis. Na de kitten vaccinaties zien wij de kittens normaal gesproken pas weer terug op éénjarige leeftijd voor de vaccinatie en gezondheidscontrole. In de tussentijd gebeurt er alleen zoveel in de ontwikkeling van het kitten dat wij hebben besloten u en uw kitten op zeven maanden leeftijd een gratis consult aan te bieden. U krijgt de bon voor deze extra kitten controle bij de negen of twaalf weken vaccinatie. U kunt voor deze gratis check-up telefonisch een afspraak maken.

Als u bij ons op de praktijk komt voor deze check-up zal de paraveterinair uw kitten helemaal nakijken en eventueel vragen of bijzonderheden met u bespreken.

Zo bespreken zij samen met u onder andere:

  • Vaccinaties en bestrijding van parasieten zoals wormen en vlooien
  • Sterilisatie en castratie
  • Ogen, gebit, oren, nagels, vacht en huid
  • Voeding en conditie van uw kitten

Mocht de paraveterinair bijzonderheden zien waar de dierenarts naar zou moeten kijken, verwijst zij u graag door naar één van onze dierenartsen.