Huisdierverzekering

Wel of niet verzekeren?

Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor uw huisdier afsluiten? Aan u de keuze.
Net als voor uzelf kunt u ook voor uw huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed. De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aan- doening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter flink oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor uw huisdier te denken. U kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!


OHRA-HuisdierenverzekeringAls dierenartsenpraktijk raden wij u aan een verzekeraar te kiezen die alleen gericht is op huisdieren, zoals Ohra huisdierenverzekering. Ohra heeft recent Reaal dier en zorg overgenomen. Klik hier voor meer informatie hierover.  Op onze praktijk in Barneveld en Harskamp kunt u terecht voor meer informatie in de vorm van foldermateriaal en bonnen met 10 euro korting op het afsluiten van een verzekering bij OHRA.

Op verzekerjehuisdier.nl kunt u kijken welke verzekeraar het beste bij u past. Neem een kijkje op de website van deze verzekeraars om uw premie te berekenen en om te zien uit welke pakketten u zou kunnen kiezen, mocht u uw huisdier willen verzekeren.

Beste Baasje

Preventieve kosten, denk aan vaccinatie, ontworming en ontvlooiing, worden meestal niet vergoedt door verzekeraars. Deze kosten kunt u bij ons wel ‘gespreid betalen’ wanneer u kiest voor ons preventieve gezondheidsplan ‘Beste Baasje’. Hierbij betaald u de preventieve zorg van een heel jaar verspreid in een vast, relatief laag, maandelijks bedrag. U bespaart dan op jaarbasis al wat in de kosten en ontvangt daarnaast 10% korting over alles wat u bij ons betaald voor de gezondheidszorg van uw huisdier. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voer, medicijnen, onderzoeken, behandelingen, operaties en dergelijke.