BESTE BAASJE

Vanaf 1 maart 2021 krijgt ons Beste Baasje abonnement een nieuwe vorm:

 

Beste Baasje kat 

Als u Beste Baasje wordt kunt u de kosten van preventieve zorg voor uw kat over een heel jaar spreiden. 

Als Beste Baasje ontvangt u de jaarlijkse controle en basisvaccinatie voor uw kateen jaar lang anti-parasitaire middelen (ontworming en ontvlooiing) en deskundig advies. Daarnaast bieden wij u een extra halfjaarlijkse gezondheidscontrole waarmee eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekt of zelfs voorkomen kunnen worden.  

Bovendien profiteert u van 10% korting op alle (spoed)behandelingen, voeding en producten! 

U betaalt als Beste Baasje een vast bedrag per maand, dit bedrag is afhankelijk of uw kat buiten komt en het (te verwachten) volwassen gewicht. 

Wat ontvangt u als Beste Baasje? 

  • Twee keer per jaar een preventief lichamelijk onderzoek door één van onze dierenartsen 
  • Jaarlijkse basis vaccinatie 
  • Voor een heel jaar behandeling tegen wormen* 
  • Voor een heel jaar behandeling tegen vlooien/teken* 
  • Onbeperkt nagels knippen door één van onze paraveterinairen 

In verband met onze Cat Friendly benadering hebben wij voor een product gekozen in pipet vorm die 3 maanden werkzaam is. Zo hoeft u niet iedere maand een pipet toe te dienen en geen tabletten meer te geven, wat voor veel katten en eigenaren een hoop stress scheelt.  

Wat kost het om Beste Baasje te worden? 

Wanneer u Beste Baasje wordt, betaald u bij inschrijving éénmalig inschrijfkosten van € 9,95. De kosten van het Beste Baasje gezondheidsplan per maand zijn voor de kat afhankelijk of hij/zij buiten komt en het (te verwachten) volwassen gewicht. Dit omdat katten die (soms) buiten komen vaker ontwormd moeten worden dan binnenkatten.  

In het overzicht hieronder ziet u de maandelijkse kosten per binnen/buitenkat en gewichtsklasse 

Gewicht Binnenkat Buitenkat* 
2,8 – 6,25 kg 18.75 19.75 
6,25 – 12,5 kg 20.75 21.95 

* Buitenkat: katten die soms buiten komen, bijvoorbeeld alleen in de achtertuin, vallen ook onder buitenkatten. Alleen katten die echt nooit buiten komen vallen onder de binnenkatten. 

De jaarlijkse kosten voor preventieve zorg worden met het Beste Baasje plan maandelijks gespreid en bovendien profiteert u van 10% korting op alle behandelingen en producten. 

Aanmelden als Beste Baasje is eenvoudig. 

U vult het inschrijfformulier Beste Baasje in en betaalt de eerste maandelijkse termijn en éénmalig inschrijfkosten (à €9,95) aan de balie. Vervolgens wordt het afgesproken maandelijkse bedrag via automatische incasso afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten ophalen in onze praktijk in Barneveld of Harskamp. U bent Beste Baasje voor minimaal één jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Let op: dit is géén verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten elders een huisdierverzekering afsluiten. De twee consulten bij onze dierenartsen hebben een ½ jaar tussentijd. Er staat een tijdslimiet van één maand om het extra consult te besteden. 

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers in de praktijk.

Beste Baasje hond 

Als u Beste Baasje wordt kunt u de kosten van preventieve zorg voor uw hond over een heel jaar spreiden. 

Als Beste Baasje ontvangt u de jaarlijkse controle en basisvaccinatie voor uw hond, een jaar lang anti-parasitaire middelen (ontworming en ontvlooiing) en deskundig advies. Daarnaast bieden wij u een extra halfjaarlijkse gezondheidscontrole waarmee eventuele problemen in een vroeg stadium ontdekt of zelfs voorkomen kunnen worden.  

Bovendien profiteert u van 10% korting op alle (spoed)behandelingen, voeding en producten! 

U betaalt als Beste Baasje een vast bedrag per maand, afhankelijk van het (te verwachten) gewicht van de hond en het ontwormingspakket dat u kiest.   

Wat ontvangt u als Beste Baasje? 

  • Twee keer per jaar een preventief lichamelijk onderzoek door één van onze dierenartsen
  • Jaarlijkse basis vaccinatie
  • Voor een heel jaar behandeling tegen wormen 
  • Voor een heel jaar behandeling tegen vlooien/teken 
  • Onbeperkt nagels knippen door één van onze paraveterinairen 

Wat kost het om Beste Baasje te worden? 

Wanneer u Beste Baasje wordt betaald u bij inschrijving eenmalig inschrijfkosten van € 9,95. De kosten van het Beste Baasje gezondheidsplan per maand zijn voor de hond afhankelijk van het gewicht van het dier en het ontwormingspakket, zoals hierboven beschreven, dat u gekozen heeft. In het overzicht hieronder ziet u de maandelijkse kosten per diersoort en gewichtsklasse. 

 4x per jaar ontwormen 
<4,5 kg €17.40 
4,5 – 10 kg 18.75 
10 – 20 kg 20.10 
20 – 40 kg 23.70 
40 – 56 kg 25.95 
> 56 kg op aanvraag

De jaarlijkse kosten voor preventieve zorg worden met het Beste Baasje plan gespreid en bovendien profiteert u van 10% korting op alle behandelingen, voeding en producten. 

Aanmelden als Beste Baasje is eenvoudig. 

U vult het inschrijfformulier Beste Baasje in en betaalt de eerste maandelijkse termijn en éénmalig inschrijfkosten (à €9,95) aan de balie. Vervolgens wordt het afgesproken maandelijkse bedrag via automatische incasso afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten ophalen in onze praktijken. U bent Beste Baasje voor minimaal één jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Let op: dit is géén verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten elders een huisdierverzekering afsluiten. De twee consulten bij onze dierenartsen hebben een ½ jaar tussentijd. Er staat een tijdslimiet van één maand om het extra consult te besteden. 

Ontwormingsonderzoek 

Naast het 4x per jaar ontwormen is het ook mogelijk om te kiezen voor een alternatief Beste Baasje pakket. In dit pakket is het mogelijk de ontlasting van uw hond 4x per jaar te controleren op wormeieren. Dan kunnen wij door middel van microscopisch onderzoek bepalen of ontwormen daadwerkelijk nodig is. Mocht uw hond, na het microscopisch onderzoek, ontwormd moeten worden komen de kosten van de medicatie voor het ontwormen erbij, uiteraard krijgt u hier wel 10% korting over. Voor dit pakket gelden andere tarieven, neem hiervoor contact met ons op. 

Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers in de praktijk.

 
Met dit Beste Baasje abonnement bespaart u 10%!